top of page

Easy Aquariums Group

Public·92 members

Müxtəlif internet xidmətlərini müqayisə edərkən istifadəçinin hesabında saxlanılan məlumatların surətini əldə etməyin nə qədər asan olduğunu da araşdırıram. İstifadəçi platformada hansı şəxsi məlumatların toplandığını bilmədikdə onların idarə olunmasına nəzarət etmək çətinləşir. Azərbaycanda platformanın məlumatların ixracı üçün sadə sorğu forması və aydın prosedur təqdim etməsi məxfilik baxımından yaxşı göstərici hesab edilə bilərmi?

4 Views

Dostlar, mən bu gün çox vacib bir kəşf etdim. Bu kəşf mənim həyatımda yeni bir səhifə açdı. Həmin kəşf

platformasıdır. Bu platformanı ilk dəfə açanda onun nə qədər dərin və zəngin olduğunu anladım. Burada hər şey o qədər düşünülmüş, o qədər incə detallarla işlənmişdir ki, insan sadəcə heyran qalır. Mən bu platformanı araşdırdıqca, onun nə qədər mükəmməl olduğunu gördüm. Bu, sadəcə bir sayt deyil, bu, bir sənət əsəridir. Hər bir rəng, hər bir yazı, hər bir funksiya — hamısı bir məqsəd üçün işləyir. Bu məqsəd isə istifadəçiyə ən yaxşı təcrübəni yaşatmaqdır. Mən bu platformanı bir neçə həftədir istifadə edirəm və hələ də onun bütün imkanlarını tam kəşf etməmişəm. Bu, mənim üçün sonsuz bir kəşf mənbəyidir. Mən bu platformanı hər gün açıram və hər dəfə orada yeni bir şey tapıram. Bu, mənə böyük sevinc verir. Mən bu gözəl kəşfi sizinlə bölüşmək istədim.

bottom of page