Gün ərzində boş vaxtımın nə vaxt yaranacağı çox vaxt əvvəlcədən məlum olmur. Bəzən nahar fasiləsində bir neçə dəqiqəm olur, bəzən axşam evdə daha çox vaxtım qalır və hər iki vəziyyətdə istifadə edə biləcəyim çevik bir onlayn seçim istəyirəm. Azərbaycanda belə platformaları araşdırarkən istənilən vaxt giriş, rahat naviqasiya və istifadəyə qısa müddətdə başlamaq imkanlarını necə qiymətləndirmək olar?
3 Views

Bir neçə gün əvvəl dostlarla söhbət zamanı axşamları necə keçirmək mövzusu açıldı. Hamının öz variantı var idi: biri serial, biri musiqi, biri isə müxtəlif internet səhifələrinə baxmağı üstün tuturdu. Mən də dedim ki, bəzən yeni rəqəmsal seçim tapmaq üçün xüsusi səbəb lazım deyil. Sadəcə bir az axtarmaq kifayətdir. Elə həmin söhbətdən sonra mən də bir neçə səhifəyə baxdım və ünvanına keçdim. Bir müddət nəzər saldım, sonra başqa işlərimə qayıtdım. Amma fərqli bir seçim kimi yadda saxladım. Məncə, burada ən vacib şey tələsməməkdir. Əgər səhifə diqqətinizi çəkirsə, əvvəlcə məlumatları oxuyun və istifadə şərtləri ilə tanış olun. Bundan sonra sizin üçün maraqlı olub-olmadığına qərar vermək daha asan olacaq. Mən özüm belə edirəm, çünki hər yeni səhifə avtomatik olaraq mənim zövqümə uyğun olmur. :)) Ona görə də bunu universal məsləhət kimi yox, sadəcə əlavə variant kimi paylaşmaq daha düzgündür. Axşam vaxtı fərqli bir şey axtaran varsa, baxa bilər.